Kancelárska stolička, ktorá sa postará o vašu pohodu: HURRAY

Kancelárska stolička, ktorá sa postará o vašu pohodu: HURRAY

Naša novo navrhnutá kancelárska stolička HURRAY je vyrobená tak, aby poskytovala maximálnu oporu a voľnosť pohybu počas celého pracovného dňa. Vďaka svojmu jedinečnému tvaru a mnohým ľahko použiteľným možnostiam nastavenia je táto stolička ergonomickým zázrakom, ktorý podporuje pohodu na pracovisku - čo radi nazývame „HAPPINESS AT WORK“. Niet divu, že sa volá HURRAY!

Cesta k dokonalej kancelárskej stoličke

Vydali sme sa na cestu, ktorá vám a vašim kolegom uľahčí správne a pohodlné sedenie počas dlhých kancelárskych hodín. Naším cieľom bolo vytvoriť optimálnu kancelársku stoličku so škandinávsky dizajnom, ktorá nielenže poskytuje správnu ergonomickú podporu, ale sa aj ľahko nastavuje a používa.

Spolupráca s odborníkmi

Návrhovanie nových produktov je súčasťou našej DNA a približne 30 % nášho sortimentu výrobkov navrhujeme a vyrábame vo vlastnej réžii. Náš dobre zavedený proces od štúdie uskutočniteľnosti až po hotový výrobok zahŕňa neustále zlepšovanie a učenie sa. V prípade stoličky HURRAY sme absolvovali konzultácie s odborníkom na ergonómiu, ktorý nám poskytol poznatky o anatómii a základoch sedenia. Na základe týchto poznatkov potom náš tím produktových dizajnérov vytvoril nové a vylepšené návrhy.


Úzko sme spolupracovali aj s talianskym výrobcom Linea Fabbrica, ktorý je špecialistom na funkciu a tvar kancelárskych stoličiek. Naším cieľom bolo vyrobiť stoličku s praktickými, užívateľsky prívetivými funkciami, pohodlným sedením a atraktívnym dizajnom. Prostredníctvom diskusií a nekonečného skicovania sme vyvinuli stoličku, v ktorej je každý komponent premyslený a účelný. Dôležité pre nás bolo aj otestovať, ako tieto časti spolu fungujú, aby sme vytvorili ideálny kompletný výrobok.

Jednoduché nastavenie správneho sedenia

Častým problémom je pochopiť, ako nastaviť kancelársku stoličku. Venovali sme veľa času a energie tomu, aby bol tento proces jednoduchý a rýchly. So stoličkou HURRAY môžete bez námahy nájsť pohodlnú a ergonomickú polohu sedenia. Kvalitný mechanizmus sa ovláda len dvoma páčkami, ktoré umožňujú nastaviť sklon, hĺbku sedadla a výšku sedadla pre správne držanie tela. Vďaka jednoduchosti môžete využiť všetky možnosti, ktoré stolička ponúka.

Kvalitná stolička s dlhou životnosťou

Vývoj našich vlastných výrobkov nám umožňuje optimalizovať každý aspekt, od ergonómie a pohodlia až po životnosť. Stoličky HURRAY sme navrhli s vymeniteľnými dielmi, aby sme zabezpečili ich dlhú životnosť. Stolička je vyrobená z kvalitných komponentov, ktoré možno v prípade potreby vymeniť, čo výrazne predlžuje jej životnosť - stolička sa tak stáva dlhodobou investíciou a spoľahlivým spoločníkom v kancelárii.


HURRAY je rozumnou voľbou aj do budúcnosti. Má nadčasový dizan a dá sa opraviť, čo pridáva ďalší plusový bod pre HURRAY.

Funkčný dizajn operadla

HURRAY podporuje zdravie a pohodu od začiatku. Jej jedinečný, zúžený dizajn hornej časti umožňuje plný pohyb ramien, čím podporuje prekrvenie krku a rúk. Tvar operadla je nielen jedinečný, ale aj podporný a kopíruje prirodzené zakrivenie chrbtice od bedrovej až po hrudnú oblasť. Jeho mierne konkávny tvar poskytuje dodatočnú oporu a celé operadlo sa dá výškovo nastaviť, aby poskytovalo oporu tam, kde ju najviac potrebujete.
Kancelárska stolička HURRAY
489,- €

Premyslená podpora celého tela

Opierka krku je navrhnutá tak, aby podopierala krk, a nie zátylok, a je nastaviteľná podľa individuálnych potrieb. Podobne aj opierky rúk sú nastaviteľné v 4D: výška, bočné uhly, uhly dopredu/dozadu a dopredu/dozadu, čím sa zabezpečí správna opora rúk bez ohľadu na polohu, aby si mohli oddýchnuť svaly krku a rúk.

Pevné sedadlo pre maximálne pohodlie

Na rozdiel od všeobecného presvedčenia poskytuje pevný sedák lepšiu dlhodobú oporu. Aby sme maximalizovali pohodlie počas celého pracovného dňa, vybrali sme pre sedadlo HURRAY silný a pevný sedák. Predný okraj sedacieho vankúša je zaoblený, aby sa minimalizoval tlak na zadnú časť kolien a stehien.

Jasná voľba - teraz aj v budúcnosti

Naša novo navrhnutá kancelárska stolička HURRAY je vyrobená tak, aby vám a vašim kolegom poskytla čo najlepšiu oporu a voľnosť pohybu počas pracovného dňa. Jej nadčasový škandinávsky dizajn a vynikajúca ergonómia môžu zvýšiť pohodlie, pohodu, a tým aj efektivitu vo vašej kancelárii na dlhé roky. HURRAY je jasnou voľbou.
PS. Keď sa rozhodnete pre túto stoličkyu máte vlastne ešte dve možnosti. Jednou z nich je farba odnímateľného čalúnenia, ktoré sa dodáva v šiestich rovnakých farbách. Druhou je, či chcete vysoké alebo nízke operadlo. Čo si vyberiete?