Kvalita je u nás vždy na prvom mieste

Kvalita je u nás vždy na prvom mieste

Sme si vedomí, že za každou objednávkou je konkrétna osoba, ktorej chceme ponúknuť to najlepšie. Preto pracujeme podľa prísnych protokolov s nepretržitou kontrolou kvality, vďaka čomu dokážeme zabezpečiť, aby každý produkt v našom sortimente dosahoval čo najvyššiu kvalitu. Všetko preto, aby sme mohli s hrdosťou povedať, že naše produkty vám pomáhajú pracovať jednoduchšie a efektívnejšie.

Výrobky, ktorým môžete dôverovať dlhé roky

Naša spoločnosť je založená na koncepte pomáhať ľuďom cítiť sa v práci lepšie dodávaním nábytku a vybavenia do rôznych pracovných prostredí. Preto vždy chceme, aby sa naši zákazníci dokázali na naše produkty spoľahnúť. Zameriavame sa hlavne na funkčnosť a pohodlie, pričom našim hlavným cieľom je zabezpečenie vysokej a stálej úrovne kvality celého sortimentu.

Náročné požiadavky na všetky produkty

Sme zodpovední za dizajn a výrobu takmer tretiny nášho sortimentu, zvyšok pochádza hlavne od švédskych alebo iných európskych výrobcov. Bez ohľadu na pôvod musí každý nový produkt prejsť bystrým okom nášho oddelenia kvality, aby mohol byť následne zahrnutý do sortimentu. Pre žiadny produkt, dokonca ani náš vlastný, neexistujú skratky. Väčšina nových výrobkov - našich vlastných aj od dodávateľov - bola pred uvedením na trh testovaná akreditovaným skúšobným ústavom. Pri vývoji produktu vo vlastnej réžii dôkladne sledujeme celý proces návrhu nového produktu, o ktorom si môžete prečítať viac v článku Náš dizajn - od analýzy potrieb po hotový produkt

Kontrola kvality nových výrobkov

Na čo sa teda zameriavame, aby sme zabezpečili kvalitu nového produktu? Začíname funkčnosťou produktu, pokračujeme vonkajšími a vnútornými vlastnosťami, ako je povrchová úprava, odolnosť, bezpečnosť a stabilita. Ďalej kladieme dôraz na kvalitu obalového materiálu a techniku obalovania produktu pre čo najvyššiu ochranu počas prepravy, zrozumiteľnosť návodu na montáž, jednoduchú montáž produktu a to, či je produkt označený správnymi symbolmi (CE atď.). Iba v prípade, že celá kontrola prebehne v poriadku, je produkt schválený.

Kontrola súčasného produktového portfólia

Každý produkt v našom sortimente prešiel pred konečným schválením vyššie spomínanou dôkladnou kontrolou kvality.  Ale to neznamená koniec našej snahy o dokonalosť. Na udržanie úrovne kvality existujúceho sortimentu neustále monitorujeme spätnú väzbu od zákazníkov. Každodenným sledovaním reklamácií môžeme rýchlo hľadať a odstraňovať zdroje chýb. Vyskytla sa chyba na výrobku? Je problém s poškodením počas prepravy? Alebo zákazník využil svoje právo vrátiť produkt do 14 dní? Čím skôr budeme mať odpovede, tým skôr môžeme konať a zlepšovať sa. Snaha o kvalitu sa nikdy nekončí.

Neustále zlepšovanie

Disponujeme certifikáciou ISO 9001 a pracujeme na základe procesov, ktoré zabezpečujú kvalitu vo všetkých fázach nášho podnikania. Súčasťou našej politiky neustáleho zlepšovania je kontrola všetkých našich dodávateľov a ich následné hodnotenie. To závisí na ich ochote spolupracovať, spoľahlivosti dodávok a udržiavať trvalo vysokú kvalitu. Pretože pre našich zákazníkov stačí iba to najlepšie.

Chcete vedieť o našich akciách a novinách ako prvý?

Prihláste sa na odber nášho newslettra a získajte exkluzívny prístup k informáciám o našich akciách, novinkách a zaujímavých článkoch.
*Kliknutím na prihlásenie na odber potvrdzujem, že súhlasím so spracovaním osobných údajov (viď. Politika informovanosti dotknutej osoby)..