Realizovaný projekt - Krifon

Krifon má svoju vysnívanú kanceláriu!

Spoločnosť Krifon, popredný dodávateľ záhradných produktov a príslušenstva, potrebovala zlúčiť dve oddelenia a vytvoriť nové jednotné a inšpiratívne pracovné prostredie pre 40 zamestnancov.
Pri návrhu bol kladený dôraz na komplexný štýl a kvalitu, ktoré museli zodpovedať ich vízii novej kancelárie. V spolupráci s našimi obchodnými zástupcami sme sa pustili do realizácie vysnívanej kancelárie pre firmu Krifon.
jedáleň
Po úspešnom úvodnom stretnutí vypracoval projektový konzultant Anniken Sørli 3D vizualizáciu interiéru, aby si zamestnanci spoločnosti Krifon mohli urobiť konkrétnu predstavu o tom, ako by mohli kancelárie vyzerať.
Veľmi ma inšpirovali návrhy a nápady spoločnosti Krifon, a keď mi predstavili svoj nápad, vedela som, že konečný výsledok bude úžasný.
Projektová konzultantka, Anniken Sørli
Výškovo nastaviteľný stôl
Výškovo nastaviteľný stôl QBUS
589,- €
Okrem kvality nábytku bola spoločnosť Krifon mimoriadne spokojná aj so službami od AJ. Spolupráca sa vyznačovala dobrou komunikáciou, osobným prístupom a profesionálnou pomocou, a to od pôdorysov až po konečnú montáž. Pozitívne skúsenosti so službami boli rozhodujúcim faktorom, prečo by si spoločnosť Krifon opäť vybrala AJ Produkty.
Spoločný priestor s pohovkami pohlcujúcimi zvuk
S interiérovým riešením sme veľmi spokojní! Výrobky sú skvelé, a rovnako tak všetky sprievodné služby. To bolo rozhodujúcim faktorom pre voľbu AJ pri opakovaných nákupoch.
Ellen Hansen, Krifon AS
Rokovací stôl
Rokovací stôl AUDREY
999,- €
Šatňa
Šatňové skrinky CLASSIC
570,- €
Spoločnosť Krifon sa do novej kancelárie presťahovala v septembri 2023 a výsledok je veľkolepý. Farby, detaily a celkový dizajn vytvárajú inšpiratívne pracovné prostredie. Zelené stoličky a dubové dosky stolov dodávajú kancelárii jedinečný a osobný nádych.
Čierny rokovací stôl so šiestimi stoličkami
Projektový manažérka Anninken


Potrebujete riešenie na mieru? Kontaktujte nás!

Telefón
02/ 48 214 712

E-mail
info@ajprodukty.sk