Priestorovo nenáročný nábytok

Priestorovo nenáročný nábytok

Dobre premyslená a šikovne zariadená kancelária je základom pre dosiahnutie pohodlia a produktivity. Ak máte núdzu o miesto, siahnite po flexibilnom vybavení, vďaka ktorému vyťažíte zo svojho priestoru maximum. Náš priestorovo nenáročný nábytok Vám pomôže optimálne využiť každý centimeter miesta!

Vyberte si tie správne úložné priestory

Dvere skríň otvárajúce sa do miestnosti zaberajú veľa miesta. Skrine s posuvnými dverami alebo roletové skrine sú nenáročné na priestor a aj keď ich necháte otvorené, nezaberajú ďaľšie miesto. Tento typ skríň nájde využitie najmä v kanceláriách, kde je nutné mať po ruke veľké množstvo dokumentov a šanónov. Kombinovať môžete najrôznejšie veľkosti skríň a k otvoreným skriniam môžete kedykoľvek doplniť dvierka.

Využívajte steny

Pri zariaďovaní kancelárie nezabudnite na nástenné úložné priestory. Závesné police poskytujú veľké množstvo priestoru bez toho, aby zaberali drahocenné miesto na podlahe. Vďaka nástenným policiam a priehradkám budú dokumenty v nich uložené vždy ľahko prístupné. Drobné kancelárske potreby možno zavesiť na háčiky. Často zabúdaný no perfektne využiteľný je priestor nad dverami, kde sa vždy nájde miesto aspoň na jednu policu.

Urobte si poriadok na stole

Na pracovnom stole sa ľahko hromadia papiere, písacie potreby a mnoho drobností. Využitím držiakov na dokumenty, stojanov na perá a ďalšieho príslušenstva získate väčší pracovný priestor, ktorý bude navyše pôsobiť usporiadane. Na stole majte len veci, ktoré používate denne, a ostatné ukladajte do zásuviek pod stolom alebo do kancelárskych kontajnerov. Mobilné kontajnery môžete ľahko premiestňovať tam, kde ich práve potrebujete, či decentne uschovať pod stôl. Pre získanie ešte väčšej pracovnej plochy si zaobstarajte držiak počítača, ktorý je jednoducho montovateľný na dosku stola.

Regály stavajte do výšky

Regály, ktoré sa dajú stavať na seba do výšky sú optimálnym riešením pre kancelárie, v ktorých je núdza o miesto, a ktoré zároveň disponujú vysokým stropom. Využite priestor do celej jeho výšky! Budujte regály od podlahy po strop a vyššie umiestňujte veci, ktoré používate najmenej.

Porady postojačky

Potrebujete miesto pre rokovania, ale kvôli obmedzenému priestoru si nemôžete dovoliť klasický konferenčný stôl? Vyskúšajte aktívne porady postojačky! Vďaka barovým stolom rozmiestneným po miestnosti môžete s kolegami popíjať kávu a nenútene preberať pracovné projekty. Nepotrebujete špeciálnu konferenčnú miestnosť a barový nábytok sa dá jednoducho zložiť a upratať, pokiaľ ho nebude znovu potreba. Pre zaznamenávanie nápadov či výstupov na poradách skvele poslúžia nástenné biele tabule alebo nástenky.

Chcete vedieť o našich akciách a novinách ako prvý?

Prihláste sa na odber nášho newslettra a získajte exkluzívny prístup k informáciám o našich akciách, novinkách a zaujímavých článkoch.
Počkajte prosím...
*Kliknutím na prihlásenie na odber potvrdzujem, že súhlasím so spracovaním osobných údajov (viď. Politika informovanosti dotknutej osoby).