Zdvihnite svoje stretnutia na novú úroveň

Zdvihnite svoje stretnutia na novú úroveň

Predstavujeme Vám nový prírastok produktovej rady Modulus, ktorý prináša revolúciu v spôsobe, akým vediete obchodné stretnutia a porady. Rozšíriť túto úspešnú produktovú sériu sme sa rozhodli po prieskume trhu, kedy náš produktový tím prišiel k záveru, že na súčasnom trhu je potrebná širšia ponuka aktívneho nábytku.

 

Novinka, výškovo nastaviteľné rokovacie stoly Modulus, sú výsledkom dizajnu a výroby AJ Produkty. Prvýkrát boli predstavené začiatkom roka 2018 na veľtrhu nábytku vo švédskom Štokholme.

Potrebujete vlastne na stretnutí sedieť?

Nie všetky stretnutia vyžadujú, aby účastníci sedeli počas celého ich trvania. Nastaviteľný konferenčný stôl vám poskytuje slobodu meniť vašu pracovnú polohu a zabezpečiť, aby ste nemuseli dlhodobo zotrvať v nezdravej stacionárnej polohe.

 

Elektricky výškovo nastaviteľný rokovací stôl je vybavený dvomi motormi. Jednoduchým stlačením tlačidla môžete rýchlo a ľahko upraviť výšku stola a meniť pracovné polohy. Odporúčame kombináciu rokovacieho stola s vyššími aktívnymi stoličkami, vďaka čomu dosiahnete medzistupeň medzi sedením a státím. To vedie k aktívnejšej účasti na samotnom stretnutí.

Prémiové funkcie, kvalitné spracovanie

Kvalitu rokovacích stolov Modulus pocítite aj vďaka funkcii prevencie nárazu. Stôl pri rozpoznaní náhlej prekážky počas pohybu stola nahor alebo nadol rýchlo reaguje zastavením a pohybom do opačnej strany, aby sa predišlo zraneniam.

 

Povrch stola je pevný, odolný voči škrabancom a kvapalinám. Modely s bielou a čiernou laminátovou úpravou nezanechávajú odtlačky prstov a dobre sa čistia.

 

Rokovací stôl Modulus ponúkame v niekoľkých vyhotoveniach, pričom je kompatibilný s ostatným nábytkom série. Vďaka svojmu štýlovému, škandinávskemu vzhľadu a flexibilnému dizajnu sa tento rokovací stôl hodí do väčšiny prostredí a môže byť použitý na oveľa viac ako len obchodné stretnutia.

 

Výškovo nastaviteľný rokovací stôl môžete tiež využiť pre aktívny brainstorming, kreatívne pracovisko na prezentovanie nápadov alebo ho môžete rozdeliť pomocou stolových paravánov, a tak vytvoriť dočasné pracovné miesta v kancelárii.

 

Chcete vedieť o našich akciách a novinách ako prvý?

Prihláste sa na odber nášho newslettra a získajte exkluzívny prístup k informáciám o našich akciách, novinkách a zaujímavých článkoch.
Počkajte prosím...
*Kliknutím na prihlásenie na odber potvrdzujem, že súhlasím so spracovaním osobných údajov (viď. Politika informovanosti dotknutej osoby).