Elegantné interiérové riešenie pre Beslag Design

Elegantné interiérové riešenie pre Beslag Design

Dizajn a kvalita sú základnými kameňmi úspešného podnikania spoločnosti Beslag Design. Budova, ktorú navrhol architekt Kay Linghoff, spája zaujímavé detaily v harmonickej kombinácii s interiérovým riešením od nás z AJ Produkty, ktoré spĺňa všetky požiadavky klienta z hľadiska farieb, formy a funkcie.
So spoluprácou sme veľmi spokojní. Nábytok je štýlový, praktický a kvalitný, čo má veľký vplyv pohodlie všetkých zamestnancov.
Hans Bergström, Beslag Design

Spoločnosť so svetlou budúcnosťou

Bratia Björn a Hans Bergströmovci prešli so spoločnosťou Beslag Design fascinujúcu cestu, odkedy v roku 1982 prevzali firmu po svojom otcovi. Počas rokov, ktoré strávili na čele spoločnosti, sa z nej stal popredný dodávateľ nábytkových kovaní a interiérových produktov.
 
Ich sortiment pozostáva z doplnkových produktov, ktoré majú veľký význam: kľučky, kovania a osvetlenie pre domácnosti aj verejné priestory. Väčšinu zákazníkov majú najmä v severskom regióne, ale záujem zo vzdialenejších krajín neustále rastie.

Zameranie na dizajn a kvalitu

Aby mohla spoločnosť Beslag Design pokračovať v raste, majitelia sa rozhodli investovať do väčších priestorov a stanovili si veľmi ambiciózne ciele.
„Svoj úspech zakladáme na dizajne a kvalite", hovorí Hans Bergström. A to sa týka všetkého, od našich výrobkov, cez spôsoby, akými sa prezentujeme, až po architektúru budovy a nábytok, s ktorým pracujeme.

Jednotná farebná schéma

S pomocou architekta Kaya Linghoffa vytvorili budovu, v ktorej je všetko prepojené zvnútra aj zvonku. Čierno-bielo-sivá farebná schéma je všade: na fasáde, stenách, podlahách, na veľkolepom schodisku, na presklených častiach a sklenených dverách, ako aj na nábytku a ostatnom vybavení. Celý priestor preto pôsobí štýlovo, pokojne a veľmi príjemne.

Vysoké nároky sme si vyskúšali na vlastnej koži

Výber nábytku podliehal špecifickým požiadavkám, a to z hľadiska farebnej škály, kvality a spoľahlivosti dodržania termínov.  
„Spoločnosť AJ Produkty nám odporučil náš architekt," hovorí Hans. „Spolupráca fungovala veľmi dobre. Postarali sa o všetko, od návrhov a objednávok produktov až po ich včasné dodanie a montáž na mieste."
 
Helena Thelanderová, obchodná zástupkyňa AJ Produkty, ktorá sa špecializuje na kancelárie, viedla proces prípravy a realizácie celého interiérového riešenia na základe stanovených kritérií.  
„Bola to výzva, pri ktorej sme ponúkli aj špeciálne riešenia na mieru, a vďaka tomu sme dokázali splniť klientove požiadavky na 100%."

Konferenčná stolička

Nábytok do kancelárie a zasadacej miestnosti

Kancelárske priestory boli vybavené výškovo nastaviteľnými rohovými stolmi s extra pracovným priestorom, kancelárskymi stoličkami a kancelárskymi skriňami, v ktorých sú za posuvnými dverami ukryté zakladače a potrebné dokumenty.  
 
Dodávali sme aj rokovacie stoly a stoličky do zasadacích miestností. V najväčšej zasadacej miestnosti, ktorá sa často využíva ako školiaca miestnosť, bolo zvolené riešenie s 12 menšími rokovacími stolmi, ktoré môžu tvoriť jeden veľký stôl počas stretnutí a zároveň je ich možné rozložiť, čo je priam ideálne na školenia - flexibilné a praktické riešenie.

Efektívnejšie procesy v sklade

Okrem toho sme kompletne zariadili skladové priestory. Odchádzajúce zásielky sa teraz balia na baliacich dielenských stoloch, ktoré sa dajú ľahko výškovo nastaviť tak, aby ergonomicky vyhovovali viacerým zamestnancom. Súčasťou montáže boli aj policové regály, vozíky a ďalšie príslušenstvo na uľahčenie expedície objednávok. 
 
„Nábytok, ktorý dnes používame, je atraktívny, praktický a kvalitný, a je to poznať aj na práci našich zamestnancov. Preto nás táto spolupráca veľmi teší," uzatvára Hans Bergström.

Chcete vedieť, čo pre vás môžu urobiť naši obchodní zástupcovia? Prečítajte si o našich projektových riešeniach tu.

Potrebujete poradiť? Kontaktujte nás!

V AJ Produkty sme vždy pripravení pomôcť vám s interiérovým riešením, ktoré bude prispôsobené vašim potrebám. Kontaktujte nás, ak máte akékoľvek otázky o produktoch, dodacích dobách, použitých materiáloch, vizualizáciách, projektoch atď.
Súkromná osoba / Spoločnosť
Vaša správaPríloha

Chcete vedieť o našich akciách a novinách ako prvý?

Prihláste sa na odber nášho newslettra a získajte exkluzívny prístup k informáciám o našich akciách, novinkách a zaujímavých článkoch.
Počkajte prosím...
*Kliknutím na prihlásenie na odber potvrdzujem, že súhlasím so spracovaním osobných údajov (viď. Politika informovanosti dotknutej osoby).